Uprostřed hvozdů Českého lesa najdete Resort Český les a v něm restauraci Hvozd. Tady nově kraluje šéfkuchař Radek Kotlán s dvacetiletou zkušenosti ve špičkovýách hotelech v Česku, Rakousku i Německu. Jeho vizí je nabídnout hostům kuchyni pevně zakotvenou ve svém regionu, založenou na sezónních a lokálních surovinách a servírovanou s lehkostí a moderním nápadem. První Kotlánovo menu v restauraci Hvozd je oslavou podzimu. Stojí na českých surovinách, ale nebojí se jemných odboček. Highlighty sezóny jsou marinovaný pstruh lososovitý s hořčično-medovou omáčkou s nádechem pomeranče, jelení pečeně se svíčkovou omáčkou, kuřecí roláda s ricottou a sušenými rajčaty, telecí řízek na másle s bavorským bramborovým salátem nebo vepřová panenka s ragú z lišek.